2017 augusztus 26.

A harmadik helyért játszhat U17-es válogatottunk az Eb-n

Hollandia nagy falatnak bizonyult U17-es válogatottunk az Eb-n.

ifiebleany201701

Fotó: Waterpolo Serbia / archív

Már mérkőzés elején elhúztak a tulipánosok az újvidéki elődöntőben és 4-0 után tudtunk betalálni először Papa Mónika révén majd 6-1-nél jött a második Szellák Csenge jóvoltából. A vége 8-3 lett, így a csapat a harmadik helyért játszhat.

Ifi Eb elődöntő: 

Hollandia–Magyarország 8–3 (4–1, 2–1, 1–0, 1–1)
Gólszerzők: Rogge 2, Schaap 2, Voorvelt, Van de Kraats 1, Entezar 1, Van der Weijden 1, ill. Szellák 1, Ármai 1, Pap M. 1

Faragó Tamás: „Nem így szerettük volna, de fizikailag sokkal erősebbek voltak a hollandok, kegyetlenül játszottak, a bírók pedig partnerek voltak ebben. Összevertek minket, s mire a játékvezetők elkezdtek kompenzálni, addigra fizikailag ès szellemileg is szétestünk. Az első két negyed mindent eldöntött, nem tudtunk megoldást találni. Az első negyedben a két kiállításon kívül még ítélni se nagyon ítéltek a javunkra, teljesen elmerültünk ebben a darálóban, látszott, hogy személyenként nagyjából tíz kiló különbség van a játékosok között, a hollandoknál alig volt 180 centi alatt ember. A mérkőzés után mindenki pityergett, mondtam a csajoknak, hogy most véget ért egy mese, de holnap kezdődik egy újabb, aminek még lehet szép a vége – mondta a szakvezető a waterpolo.hu-nak.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek