2014 augusztus 01.

A Fradi gólvágója a Marseilleben

A 2013/2014-es idényben a Ferencvárosban játszó Tyler Martin Marseillebe szerződött, a francia csapat még egy klasszissal gyarapodott, hiszen az amerikai válogatott, John Mann is tagja lesz jövőre a csapatnak.

tyler martin
Az amerikai válogatott csapatkapitánya, John Mann a héten megerősítette, hogy elhagyja az anyagi nehézségekkel küzdő Crvena Zvezva csapatát és Franciaországba, a Marseille csapatához igazol. A pénzügyi válságban lévő szerb együttestől nem ő lesz az egyetlen távozó, hanem Nikola Radjen, Andrija Prlainovic (friss Európa-bajnokok) is a távozás mellett döntöttek, de Boris Vapenski (Eger) és Marko Avramovic sem lesz a következő szezonban a csapat tagja.

A Marseille csapatához az amerikai válogatott, John Mannhez csatlakozik Ugo Crousillat – őt láthattuk a budapesti Eb-n a francia válogatottban – is. Kicsit magyar vonatkozású hír, hogy az előző szezonban 66 találatig jutó Tyler Martin is Franciaországban pólózik majd. A két honfitársa, Joel Swift és Aidan Roach azonban marad a zöld-fehér klubnál, velük már korábban megegyezett Varga Zsolt vezetőedző.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.