2014 december 08.

A férfi kupadöntő után: “Sokáig hibákra tudtuk kényszeríteni a Szolnokot, aztán elkapta a fonalat”

Újabb csúcstalálkozó volt a férfi vízilabdázóknál. A Theodora Magyar kupa döntőjében a Szolnok felülmúlta az OSC-t. Az ezüstérmes csapat tagjainak véleményére voltunk kíváncsiak.

theod

Remek teljesítményt nyújtott egészen a döntőig az A-Híd-OSC-Újbuda, ám a vasárnap esti fináléban, akárcsak a Bajnokok Ligája főtáblájára jutásért, megint nem bírt a Szolnoki Dózsával. A világ egyik legerősebb együttese ismét bizonyított, így az újbudaiaknak még várniuk kell 1974 után a következő kupaelsőségükre. A vizipolo.hu a döntőn történtekről kérdezte az újbudai játékosokat.

IMG_0033

– Mi az aranyért utaztunk ide, hittünk is benne, most ez nem sikerült, érthetően nem vagyunk boldogok – összegzett Bundschuh Erik. Több más csapattársa is csak ennyit tett hozzá: nem így képzelték el. A csapatkapitány Decker Ádám bővebb beszédű volt: – Úgy álltunk hozzá, hogy van esélyünk, és nagyon jól védekeztünk, aztán a félidő után, közeledve a harmincadik perchez, elfáradtunk. Az elején sikerült nyomás kicsit kizökkenteni őket a szokott ritmusukból, pontatlanok voltak a lövéseik, mi pedig jól blokkoltunk, nem az történt, amit ők akartak, és improvizálniuk kellett. Egészen a negyedik negyed végén hittem abban, hogy tudunk fordítani, sajnos nem így történt. Három gólt ajándékoztunk nekik egymás után, ezek után egy ilyen profi csapat, ahogy felszabadult a nyomás után, már könnyedén győzött.

IMG_0066

Emlékeztető:

Férfi Magyar Kupa döntő:

A-Híd-OSC Újbuda – Szolnoki Dózsa KÖZGÉP 7-10 (2-1, 0-2, 2-1, 3-5)
gólszerzők:  Kayes 2, Salamon 2, Graham 1, Bundscuh1, Bátori 1 illetve Kis 2, Varga Dénes 2, Varga Dániel 2, Aleksics 2, Vámos 1, Mitrovics 1

(Fotó: Vizipolo.hu, OSC)

Gy. Zs.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek