2016 április 29.

A BVSC-vel játszik a Pro Recco!

A BVSC hétfőn nyílt edzőmeccset játszik a világ egyik legjobb csapatával az olasz Pro Reccoval. A belépés ingyenes lesz.

prorecco201510

Egy életre szóló élmény lehet (Fotó: prorecco.it)

A hétvégi Bajnokok Ligája fordulója után a Pro Recco Magyarországra látogat. Hazánkban többek között a BVSC-vel egy edzőmeccset játszik a talján gárda, olvasható a klub honlapján.

“Maurizio Felugo a Pro Recco újdonsült elnöke, korábbi csapattársam kért meg, hogy edzőmérkőzéseket szervezzek számukra a belgrádi BL-mérkőzésük után, ahonnan nem térnek azonnal haza, hanem pár napot Budapesten töltenek. Nem könnyű nekik edzőpartnert találni Olaszországban, ezért mindig keresik erre az alkalmat. Eredetileg szerdán is mi játszottunk volna velük, de a Szolnok kérésére átadtunk egy lehetőséget. Hétfőn este 20:00 órától a BVSC-Zuglóval játszik a Pro Recco, másnap délelőtt az OSC csapatával, szerdán délelőtt pedig a Szolnokkal a mi uszodánkban. Ezen kívül kedden este a Ferencvároshoz látogatnak el” – mondta Märcz Tamás a vasutasok vezetőedzője.

“Először is azt gondolom, megtisztelő, hogy a Pro Recco szívesen játszik velünk, hiszen a világ legerősebb klubcsapata, akik a teljes 17 fős keretükkel érkeznek és ez nem mindennap adódik egy csapat életében. Másodsorban a fiatal BVSC utánpótlás játékosoknak is lehetőségük lesz látni olyan sztárokat, mint Mandic, Filipovic, Pjetlovic, Tempesti és társaikat, ráadásul teljesen ingyen, hiszen az edzőmérkőzés nyilvános, bárki kilátogathat a BVSC uszodába. Nem kérdés, hogy nem vagyunk egy kategóriában ellenfelünkkel, de ettől függetlenül igyekszünk majd méltó partnerei lenni. Azt gondolom, hogy jelen esetben ez nem feltétlenül fontos, akkor is vállaltam volna ezt a kétkaput a csapatommal, ha a meccs előtti napon lett volna, hiszen egy életre szóló élmény és erőpróba lehet a játékosaimnak és az egész klubnak, viszont a hét edzései mindenképpen a hétvégi fontos nemzetközi kupaszereplést is jelenthető ötödik helyért folyó mérkőzés legjobb formába hozásához igazodik, aminek ez az edzőmérkőzés is hasznos része lesz minden szempontból.” – fejezte be sydney olimpiai bajnoka.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek