2016 április 21.

A BVSC folytatná győzelmi sorozatát

Tegnap meglepetésre a BVSC legyőzte a Fradit hazai pályán. A vasutasok vezetőedzője, Märcz Tamás reméli, szombaton is győzni tudnak.

bvsc torok bela

A hétvégén a Vasas ellen zárja a BVSC a középszakaszt

Négy góllal jobb volt a BVSC a Fradinál a középszakasz hetedik fordulójában. Märcz Tamás a mérkőzés után természetesen elégedett volt a látottakkal.: Mint legtöbbször egy sikeres mérkőzés alapja a jó kapusteljesítménnyel párosuló jó védekezés és a győzelemhez szükséges megfelelő motiváltság. Ezek a tényezők a Ferencváros elleni mérkőzésen mind jellemezték a BVSC- t, ami egy fontos presztízs mellett a legjobb hatba jutást is eredményezi a legutolsó mérkőzéstől függetlenül. Nagyon örülök, hogy lendületesen és pontosan játszottunk és a koncentráltság a meccs vége felé sem csökkent. Az első negyedben ugyan elől pontatlanul lőttünk, pedig már akkor is úgy éreztem, mi irányítottuk a mérkőzést, de a második negyedben már ezen is tudtunk javítani. Volt néhány kritikus pillanat a mérkőzésen, amikor ránk jöhetett volna újra ellenfelünk, de minden játékos nagyon hideg fejjel és nagy akarattal játszott, ami átlendített ezeken a szakaszokon. Nem csak azok a játékosok voltak nagyon hasznosak, akik ma a gólokat lőtték, hanem kiemelném azokat a játékosokat, mint Török Bélát, Nagy Sándort és Czigány Karcsit, akik mezőnymunkájukkal ma kimagaslóan játszottak! Minden játékosomnak gratulálok! A hét nem ért véget! Fontos mérkőzés vár ránk szombaton 17:00 órakor a Szőnyi úton, ahol a Vasast fogadjuk majd! Remélem sok BVSC szurkoló lesz akkor is jelen majd! Hajrá BVSC!! – fejezte be a bvscvizilabda.hu-nak

A BVSC amennyiben szombaton nyer, és a Szeged-Honvéd mérkőzésen döntetlen vagy vendég siker születik, úgy a vasutas gárda az ötödik helyen zárja a középszakaszt.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek