2015 augusztus 23.

A BVSC duója máltai bajnok lett!

Pásztor Mátyás és Török Béla megnyerte a másodosztályú bajnokságot Máltán. Az élen pontegyenlőség alakult ki, így minden eldöntő mérkőzésre került a sor, ahol a két magyarral felálló MarsaScala három góllal bizonyult jobbnak a Marsaxlokk együttesénél.

maltai-bajnoksag bajnok Marsascala

A “First Division”ba a Marsaxlokk, a Ta’ Xbiex és az Otters gárdáját utasította maga mögé a MarsaScala a máltai bajnokságban. A felek június óta gyűrték egymást, egészen augusztus végéig. A két BVSC-s játékosnak még van egy meccse szerdán, aztán lassan csatlakoznak a magyar klubjukhoz, hiszen kezdődik a magyar bajnokság.

Pásztor Mátyás a bvscvizilabda.hu-nak a máltai bajnoki címről.:  Nagyon érdekes meccs volt a tegnapi, helyenként fordulatos, míg mi elhúztunk két negyed után 9- 3- ra, kicsit lelassultunk és már szinte mindenki azt hitte, hogy megvan a bajnoki cím, mehetünk ünnepelni, hát nem teljesen így volt, hiszen két perccel a vége előtt csak egy gól volt az előnyünk, de végül sikerült megnyerni ezt a nagyon kaotikus mérkőzést ( Marsaxlokk- MarsaScala 14- 17 ) és bajnoki címet ünnepelhetett a csapatunk!!!! Az ünneplés közvetlenül a meccs után számomra nagyon szimpatikus volt, a szurkolók, az edzőnk, a játékosaink mindenki boldog volt és megdöbbentő volt látni, hogy mennyire együtt van ez a klub, szinte olyan mint egy nagy család.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek