2016 október 30.

A BVSC bedarálta a Szegedet

Elmaradt a meglepetés, a vasutas gárda egy sima meccsen győzte le a Szegedet a női Ob I-ben.

BVSC noi 2014-2015

A BVSC – Szeged meccsnek volt tétje az alapszakasz 1. körének utolsó meccsén. A vasutas együttes győzelmével második helyre ugrott volna fel.

Az első negyedben megadta az alaphangot a hazai gárda a mérkőzésnek, hiszen négyet is hintettek, míg a túloldalon egyetlen válasz jött. A második nyolc percben csak egy-egy gól született. Előbb Veréb Alexandra hozta közelebb a szegedieket, majd Takács Orsolya alakította ki az 5-2-es állást a nagyszünetben. A fordulás után rátettek egy lapáttal a hazaiak. Leimeter vezérletével 10-3-ra elhúzott a BVSC és ezzel eldöntötte a találkozót. Az utolsó negyedben az eredmény számszerűsége volt a kérdés, végül maradt a közte hét, 13-6.

A második fordulóból elmaradt mérkőzésen: 

BVSC-Zugló – Szegedi VNE 13-6 (4-1, 1-1, 4-1, 3-3)
Gólszerzők: Kisteleki D. 3, Leimeter 3, Takács 2, Máté 2, Gyöngyössy, Pócsi, Utassy, illetve Bujka 2, Lengyel Anett, Veréb, Miklós D., Gémes

Petrovics Mátyás a BVSC vezetőedzője: Fegyelmezett, jó teljesítmények voltak. Kiegyensúlyozottan játszottuk végig a mérkőzést.

Molnár Péter, a Szeged vezetőedzője: Harciasságban a BVSC felülmúlt minket. Hozzá kell szoknunk ezekhez a mérkőzésekhez.  Szegeden nem nagyon tudunk ilyen ellnfelekkel játszani.

Az alapszakasz 1. körnek végeredménye:

1. UVSE 21 pont
2. BVSC-Zugló Diapolo 16 pont
3. Dunaújváros 16 pont
4. Szeged VNE 12 pont
5. Hungerit Szentes 9 pont
6. RacioNet Honvéd 6 pont
7. Tatabánya VSE 3 pont
8. ZF Eger 0 pont

(az utolsó két helyzett az alsóházban folytatja)

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek