2014 szeptember 21.

A bajnoki címvédőn nem tudott kifogni a szegedi torna

A Szentes veretlenül nyerte meg a szegedi felkészülési tornát. Tóth László csapatát a BVSC tudta megszorongatni, itt csak egy góllal nyertek. A harmadik helyen a házigazdák, míg a negyediken a szerb válogatott végzett.

noi szentes kupa

A tegnapi napon egy rangadó döntött az  Taylor&Nash Universitas Kupa első helyéről. A bajnoki címvédő és a nyáron megerősödött BVSC feszült egymásnak. Nos, a mérkőzés szorosra sikerült, olyannyira, hogy egy gól döntött. Két válogatott kiválóságunk Kisteleki Dóra és Bujka Barbara is három – három góllal jelentkezett. A vége 8-7 és így a Szentes örülhetett a végén.

A harmadik helyen a házigazdák végeztek, miután fölényesen legyőzték a szerb válogatottat. Ami a folytatást illeti, a női bajnokság október 4-én kezdődik, míg a Magyar Kupa október 10-én.

Tegnapi eredmények:  – szegedi női torna:

BVSC-Wáberer Hungária – Hungerit-Szentes 7-8 (1-3, 1-0, 2-2, 3-3)

BVSC: Doroszlai – Takács, Leimeter 2, Szabó, Kele, Tamás, Máté. Csere: Varga, Farkas, Kisteleki 3, Dauda-Board, Illés, Gyöngyössy 1. Vezetőedző: Petrovics Mátyás

Szentes: Gundl – Hevesi 1, van der Sloot, Miskolczi 2, Rácz, Bujka 3, Kövér-Kis 1. Csere: Győri, Tóth, Pócsi, Kádár 1, Pengő, Gémes. Vezetőedző: Tóth László

Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas – Szerbia  13-6 (4-2, 3-2, 3-1, 3-1)

Szerbia – BVSC-Wáberer Hungária-Zugló 5-18 (1-5, 2-4, 0-6, 2-3)

Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas – Hungerit-Szentes 7-16 (0-4, 1-3, 2-5, 5-4)

A torna végeredménye:

1. Hungerit-Szentes 9 pont
2. BVSC-Wáberer Hungária-Zugló 6 pont
3. Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas 3 pont
4. Szerbia női válogatottja 0 pont

szentesi vk facebookHozzászólás jelenleg nem lehetséges.