2016 július 19.

9 éve együtt: A Vodafone továbbra is a magyar vízilabda egyik fő támogatója

A Vodafone Magyarország meghosszabbította a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) támogatásáról szóló szerződést, jelentette be kedden Dr. Beck György a Vodafone, és Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke.

vodafone201601

Az aláírás pillanata (Fotó: Vodafone)

Mint elmondták, hosszú évek óta tartó sikeres együttműködés keretében támogatja a Vodafone továbbra is a magyar vízilabdát, az egyetlen olyan sportágat, amelyben a magyar férfi és női válogatott egyaránt kivívta az olimpiai részvételi jogot. A férfi csapat EB-bronzérmesként, míg a női válogatott friss Európa bajnokként utazik Rióba.

Kemény Dénes elmondta, amellett, hogy a hölgyek az EB-győzelemmel a lehető leggyorsabban jutottak ki az Olimpiára, a férfi válogatott útja kicsit hosszabban, a pótselejtezőn át vezetett, azonban mindkét csapat komoly éremesélyesként ugrik majd a medencébe Rióban.

Kemény Dénes szerint a támogatók szerepe igen fontos, hiszen ők biztosítják azt az alapot, amelyre a vízilabda sport épül. Az elnök néhány héttel a Rió-i Olimpia, s alig egy évvel a 2017-es budapesti vizes VB előtt különösen fontosnak tartja a stabil hátteret, amelyre hosszútávon is biztosan építkezhet mind a férfi, mind a női szakág.

A Vodafone Magyarország 2007 óta elkötelezetten támogatja a magyar vízilabdát, emlékeztetett Dr. Beck György. Az elmúlt 9 év során a magyar vízilabdasport egy férfi olimpiai bajnoki (2008) egy világbajnoki címet (2013), egy Európa-bajnoki ezüstérmet (2014) és három bronzérmet (2008, 2012, 2016) ünnepelhetett, s a női vízilabdások is nagyon sikeresek voltak. A női csapat egy Európa-bajnoki aranyérmet (2016), egy világbajnoki bronzérmet (2013), két Európa-bajnoki bronzérmet (2012, 2014) és számos utánpótlás sikert tudhat magáénak.

„A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója számára öröm és megtiszteltetés, hogy a neve olyan sportággal kapcsolódik össze, amely ugyanazon értékeket – a csapatszellemet, az ellenfél tiszteletét, a győzni akarást és a fair-play-t – közvetíti, amelyeket a Vodafone is magáénak vall” – mondta Dr. Beck György. „A legeredményesebb hazai csapatsportot és a Vodafone-t egyaránt a kreativitás, a dinamizmus, az intelligencia és a hosszú távú gondolkodás teszi igazán sikeressé. Ez az oka annak, hogy a vállalat a szövetségen keresztül a férfi és női válogatott mellett a jövő sikereinek letéteményeseit, azaz az utánpótlást is támogatja” – tette hozzá a Vodafone elnöke.

Az elmúlt években a Vodafone számos újdonsággal és fejlesztéssel jelent meg a magyar piacon. A szolgáltató kiépítette az ország 98,4%-át lefedő 3G és az ország több mint 90%-án elérhető 4G-s mobil szélessávú hálózatát, a 2012 őszén bevezetett Red csomagokkal elsőként tette elérhetővé a korlátlan hívás és üzenetküldés lehetőségét, majd 2015/2016-ban forradalmasította a roaming szolgáltatást. Az idén tavasszal bevezetett és minden havidíjas
lakossági és vállalati ügyfél számára elérhető EU tarifa csomagokkal ugyanis a Vodafone ügyfelei ugyanúgy használhatják a telefonjaikat az EU és további öt ország területén, mint itthon. A tavaly bevezetett Vodafone
Világ Napijegyet megvásárló ügyfelek immár a világ 72 országában, köztük az Olimpiának is otthont adó Brazíliában is az itthon megszokott módon használhatják a telefonjukat.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek