2014 július 01.

Lépéselőnyben a Szentes

friss hirek 2. doboz kepe

A Szentes hazai pályán két góllal nyerni tudott a Miskolc ellen a férfi Ob I. osztályzóján. Matajsz Márk csapata, így egy győzelemre került attól, hogy a következő szezonban is az elsőosztályban játsszon…

A tét igen nagy a Szentes és a Miskolc csapatai között, hiszen a győztes együttes jövőre indulhat az OB I-ben. A csongrádiak a 2013/2014-es szezonban az utolsó előtti helyen végeztek az elsőosztályban, míg a Miskolc a második vonalban lett ezüstérmes.

Nos, a két csapat első mérkőzésén a Matajsz Márk alakulata élt a hazai pálya előnyével, és két góllal bizonyult jobbnak a Miskolcnál. A visszavágót július 3-án rendezik a Kemény Dénes uszodában, amennyiben ott is nyerni tud a Szentes, úgy jövőre is indulhat az OB I-ben.

Férfi Ob I osztályzó (feljutásért):

Valdor Szentes – Pannergy Miskolc VLC 6 – 4 (2-1, 1-0, 1-1, 2-2)

Gólszerzők: Kistamás Zsolt 1, Hegedűs István 1, Szabó I. Zoltán 1, Pellei Frank 1, Németh Dániel 1, Martin Kolarik 1 illetve Bánhidy Attila 2, Halmos Péter 1, Jakab Dániel 1

Gól/Büntetődobás: 0/0 illetve 1/1
Gól/Emberelőnyből: 2/8 illetve     0/6
Kiállítás cserével: –
Kiállítás 4 percre: –

Matajsz Márk, értékelése a Szentesi Gyors-nak a mérkőzés után: Ennél jobb játékot vártam, a héten voltunk Budapesten, ott jobban pörögtünk. Kicsit passszívak voltunk, de a védekedezés abszolút jó volt. Csütörtökön jobb játékot várok. Egy Vb döntőt el lehet bukni, de egy osztályzót nem.

Az egyik fél két győzelméig tartó osztályzó állása: 1-0 a Szentes javára.

Fotó: vizipoloHozzászólás jelenleg nem lehetséges.