2016 május 08.

Női Ob I: Szoros meccsen BVSC győzelem

Hazai pályán egyetlen góllal győzött a BVSC a Szentes ellen a bronzcsata első meccsén. 

bvsc

Izgalmas és kiélezett csatát hozott a BVSC-Szentes összecsapás. Talán a vasutasok lehetnek jobban elkeseredve, hogy a harmadik helyért kell játszaniuk, hiszen a Duanújváros elleni elődöntőben sokan őket tartották esélyesnek, mégis Mihók Attila csapata lépett tovább. A Szentes a címvédő UVSE verte meg, így Tóth László együttesének maradt a bronzmeccs.

A harmadik negyedben már 6-3 is állt az eredményjelzőn, innen kapaszkodott a vendég együttes. Az utolsó nyolc percben Bujka góljainak köszönhetően 9-9 állt az eredményjelzőn. Takács azonban két akciótalálattal eldöntötte a mérkőzést, 11-9-nél egy szépségtapaszra futotta a Szentestől. Folytatás szerdán immár Szentesen.

Brozmérkőzés (1. találkozó).:

BVSC-Zugló–Hungerit-Szentes 11–10 (2–1, 3–2, 3–2, 3–5)
Gólszerzők: Illés 4, Farkas K. 3, Takács O. 2, Leimeter 1, Varga V. 1, ill. Bujka 3, Gémes 2, Kádár 2, Farkas T. 2, Hevesi 1

A győztes tréner, Petrovics Mátyás: Győztünk és most ez a legfontosabb! Nehéz napokat éltünk meg az elődöntő után, de már pár napja látszott, hogy sikerült továbblépnünk. Ebbe mindannyian sok energiát tettünk, ahogy a mai meccsbe is. Végig vezettünk, jól működtek a taktikai elképzeléseink. Sok jó egyéni teljesítmény volt, ez nagyon kellett már. 8- 5- nél megvolt a lehetőségünk lezárni a meccset, de nem tettük meg. Visszajött a szentesi csapat a meccsbe, de újra talpra álltunk és behúztuk a fontos győzelmet. Büszke vagyok a csapatomra! Hajrá BVSC! – fejezte be a bvscvizilabda.hu-nak. 

Az 5. helyért, (1. mérkőzés)
ZF-Eger-EKF–Szegedi Vízmű Taylor&Nash-Szegedi Egyetem 8–8 (2–2, 3–2, 0–2, 3–2) – ötméteresekkel 5–3
Gólszerzők: Czigány 3, Parkes 2, Veréb 2, Ráski, ill. Lengyel Dominika 3, Tóth P., Dalmády Sz., Lengyel Dorottya, Miklós, RudicsHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek