2017 március 30.

Lemondott Vincze Balázs

A mai napon lemondott Vincze Balázs az A-Híd OSC Újbuda vezetőedzője.

OSC_ANB (17)

Már nem Vincze Balázs irányítja az újbudai alakulatot. A hírt az OSC hivatalos facebook oldala tette közzé. Az új tréner a női vízilabda válogatott másodedzője, Tóth László lesz. Nem ismeretlen számára a feladat, hiszen az idény elején került a klubhoz.

Mint ismeretes Vincze Balázs 2014 nyarán lett az OSC trénere. A megerősített újbudai együttessel az első férfi ob I-es idényében ezüst, míg a tavalyi évben egy bronzérmet nyert.

A pontvadászat mostani kiírásában egy fordulóval a középszakasz vége előtt a harmadik helyen áll a csapat, és már matematikai esélye sincs innen elmozdulni. A Bajnokok Ligája idei kiírásában pedig a Hatos döntőre kevés esélye maradt az együttesnek azzal, hogy a Spadauval 5-5-ös döntetlen játszott.

A szakember tavaly pályázott a férfi válogatott szövetségi kapitányi posztjára, de végül Märcz Tamást választották meg.

Az elmúlt időszak eseményei következtében alakult ki olyan helyzet, amiből az egyik, számomra kedvezőbb megoldás a lemondás – fogalmazott Vincze Balázs a waterpolo.hu-nak.

Tóth Lászlót kereste oldalunk, az új tréner későbbre ígért tájékoztatást honlapunknak az új helyzetről és terveiről.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek