2017 szeptember 13.

Íme, a Debrecen férfi Ob I-es kerete

Ünnepélyes keretek között mutatta be a Debrecen megújult csapatát. Öten távoztak és helyükre öt minőségi pólós érkezett a 2017/2018-as szezonra.

dvsesajtotajekoztato2017

Fotó: Nagy Anita, dvse / facebook

Július végén Debrecen vízilabdacsapata Komlósi Péter és másodedzője, Fehér László vezérletével megkezdte a felkészülést a nyolcadik élvonalbeli idényére, a 2017/2018-as küzdelemsorozatra. A hajdúságiaktól távozott Kuncz Tamás, Müller Máté, Tóth Péter valamint Sergi Mora Belmonte és Tomasso Busilacchi, helyükre pedig öten érkeztek. Boros Tamás (25) a francia ENT Lille Metropole, Dimitrije Obradovic (szerb, 23) az olasz Triest, Fejős Róbert (23) a RacioNet Honvéd, Stefan Vidovic (montenegrói, 25) a montenegrói Jadran Herceg Novi csapatától igazolt Debrecenbe, a DVSE saját nevelésű tehetsége, Macsi Patrik (20) pedig két év mecsekaljai kitérőt követően Pécsről tért haza a cívisvárosba. Ami az alapozás hiányzóit illeti, a magyar férfi vízilabda-válogatottat a tajvani Universiadén képviselő Lévai Márton hétfőn csatlakozott társaihoz, míg a DVSE reménysége, Fekete Gergő a máltai U17-es fiú Európa-bajnokságot követően tér vissza a hajdúsági fővárosba.

Debrecen vízilabdacsapatának 2017/2018-as kerete:

Kapusok: Lévai Márton és Kaszanyi Roland
Mezőnyjátékosok: Boros Tamás, Dimitrije Obradovic, Fejős Róbert, Fekete Gergő, Kállay Márk,
Lukas Durik, Macsi Patrik, Smitula Gergő, Somlai Tamás, Stefan Vidovic, Süveges Máté,
Szőke Szabolcs.

A hétvégén pedig hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Sportuszodában a népszerű HBZ Kupa, melyet a Debreceni Vízilabda Klub 2011. szeptemberében hagyományteremtő céllal hívott életre. A kétnapos felkészülési tornán ezúttal a nyolcadik élvonalbeli szezonjára készülő, házigazda DVSE mellett a Honvéd, a Szentes, valamint a Vasas néz farkasszemet egymással, és száll harcba a HBZ Kupáért. Az erőpróbán a Legjobb játékosnak, a Legjobb kapusnak, és a Gólkirálynak járó, elismerő címek mellett immáron második alkalommal gazdára talál az Ifj. Horváth Lajos Emlékdíj, melyet a legjobb debreceni játékosnak ítélnek majd oda a szervezők, szakvezetők. A tornára a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!

HBZ KUPA – VI. Debreceni Felkészülési Torna:

Debreceni Sportuszoda, 2017. szeptember 16-17.

2017. szeptember 16. szombat
11.15 Honvéd – Vasas
12.45 Debrecen – Szentes
17.30 Honvéd – Szentes
19.00 Debrecen – Vasas

2017. szeptember 17. vasárnap
09.30 Szentes – Vasas
11.00 Debrecen – Honvéd
12.15 Eredményhirdetés

(dvse.hu-vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.