2017 augusztus 01.

Férfi Ob I: Kicserélődött kerettel megkezdte a Szeged a felkészülést

Tizenegy új játékos érkezett a Tisza-partjára, de ketten maradtak a tavalyi csapatból.szeged201701

Fotó: ContiTech Szeged Diapolo / facebook

Szinte új kerettel kezdte meg a Szeged a felkészülést a 2017/2018-as szezonra.

Molnár Dávid és Zsigri Bence, aki itt maradt a tavalyi keretből – kezdte Varga Péter egy videóban a klub facebook oldalán. Mint kiderült, három serdülőkorú játékos: Mekkel Máté, Börcsök Milán és Almási György illetve három ifi korú játékos: Szepes Áron, Rácz Fodor Balázs és Holka Dániel csatlakozott a kerethez.

Új fiúk a szélrózsa minden irányából érkeztek – mondta a vezetőedző. Érkeztek az EKF, és az OSC OB I/b-s csapatából valamint olyan utánpótlás nevelő egyesületek ifi csapatából, akik bajnoki címekért küzdöttek az utánpótlás korosztályokba. Érkezett két olyan játékos a KSI csapatából, akik már egy évet lehúztak az Ob I-ben – ismertette a tréner a játékosokat.

A tizenegy új játékos névsora: Vladimir Micskics, Fodor Richárd, Farkas Kristóf, Baróthy Miklós, Szilvasán Patrik, Irmes Márton, Berki Richárd, Sikter Richárd, Szilvasán Bence, Leposa Gábor, Korbán Richárd

A feladat az, hogy ezt egy csapattá kovácsoljuk. Sikerülnie kell kiharcolni a bentmaradást, nem állhatunk hozzá másképpen. Nagyon sok idő és türelem kell ehhez a csapathoz, de bízom benne, hogy kemény munkával rá fogunk szolgálni arra, hogy egy szerethető csapat alakuljon ki Szegeden. Illetve azok a mérkőzések, amik nyerhetőek lesznek főleg a tavaszi fordulókban, azokat nyerjük meg és akkor nem lehet kérdés – mondta Varga Péter.

A videó:

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.