2016 január 31.

Egy hónapra kidőlt a Recco fontos láncszeme

A friss Európa-bajnoki ezüstérmes a belgrádi fináléban ujjtörést szenvedett. A montenegrói klasszisra klubja, a Recco sem számíthat, így a hétközi Szolnok elleni BL meccsen is hiányozni fog.

Aleksandar Ivovic of Montenegro celebrates after scoring a goal during the men's water polo bronze medal match Montenegro vs Serbia at the London 2012 Olympic Games in London on August 12, 2012.    AFP PHOTO / ADEK BERRY

AFP PHOTO / ADEK BERRY

A belgrádi Európa-bajnokság fináléja Aleksandar Ivovicsnak duplán rosszul jött ki, hiszen Szerbia 10-8-ra legyőzte Montenegrót, ráadásul a nagy küzdelemben eltört a bekk mutatóujja a jobb kezén. A játékos nagyságát mutatja, hogy sérülten is vállalta a játékot a döntőben. A mérkőzés után nézette meg sérült ujját, amit azonnal kezelésbe vettek.

A diagnózis minimum egy hónapos kényszerpihenőt prognosztizál, így februárban csak a lelátóról nézheti a Recco meccseit. Sok fontos rangadóról fog kimaradni Ivovics, így a jövő héti BL meccsról is, mikor a Szolnok látogat Soriba. Előreláthatólag március közepén térhet vissza, az Olasz Kupa Final Fourjában.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.